O'Max
O'Max
 • Home
 • Nieuws
 • Nieuwsartikelen

Myopie specialisten enthousiast over Topcon MYAH

Topcon stelt alles in het werk om zijn goede en innovatieve naam hoog te houden! dat wordt weer bewezen met de Topcon MYAH. Het alles-in-één instrument voor Myopie management (aslengtemeter), corneatopografie én droge ogen onderzoek. Met behulp van de voortgangsrapporten kan de aslengte en refractiewaarden progressie in de tijd uitstekend gevolgd worden. Lees meer in het artikel uit Eyeline magazine,
via deze link (PDF).

O'Max OVN Congresaanbod (verlengd)

Kijk naar de boodschap van het O'Max Instruments team!


TIJDELIJKE VOORJAARSAANBIEDING


O’Max Instruments biedt graag méér voor de optometrist of opticien. Met een scala aan instrumenten waarmee u uw expertise uit kunt dragen en klanten méér kan bieden. Tijdelijk hebben we speciaal voor 3 instrumenten extra aantrekkelijk gemaakt.
Stuk voor stuk geven ze een boost aan uw praktijk én uw workflow.

Bekijk het aanbod hieronder of ...download het aanbodDe nieuwe MYAH As-lengtemeter:
Bouw aan uw Myopie en droge ogen praktijk

Uw oude cornea topograaf is minimaal € 3.350,- waard!
Schaf nu de rvolutionaire Topcon MYAH aan en ontvang minimaal € 3.350,- voor uw oude cornea topograaf. Inclusief 5 jaar Full Service in plaats van 3 jaar, dus 5 jaar werken zonder enige zorgen.

Geef uw droge ogen praktijk een boost!

 • 3 in 1 : As-lengte meting, Cornea analyse en Droge Ogen diagnostiek in één
 • Ruimtebesparend en kostenbesparend
 • Scherm on-board voor direct resultaat en comfortabel meten of positioneren
 • Zeer nauwkeurige as-lengte meting met Myopie controle module om de progressie in tijd goed te volgen

Topcon 3D-OCT 1 Maestro 2


Ontvang miniaal € 5.000,- voor uw oude OCT. Dat kan oplopen tot € 12.000,- voor de recentere modellen

Geniet nu in plaats van 3 jaar, 5 jaar Full Service zekerheid. Dus 5 jaar werken zonder enige zorgen!

Met de 3D OCT-1 Maestro 2 biedt Topcon nóg meer detail bij het maken van een scan. Met zeer hoge beeldkwaliteit en een enorm gebruiksgemak door automatische functies, eenvoudig bedienbaar middels het touch-screen. Een krachtpatser, die uw optiekbedrijf onderscheidend laat zijn.

 • Efficiënte glaucoom monitoring mogelijk door de unieke trendanalyse functie en hood-rapportage
 • Ingebouwde funduscamera
 • De OCT Maestro heeft een bewezen goed werkende normatieve database gebaseerd op Europese patiënten
 • Alle modules zijn direct meegeleverd /geïntegreerd zoals de voorsegment module
 • Betrouwbaarheid gebaseerd op Topcon kwaliteit en in de prijs inbegrepen 5 jaar Full Service Contract
 • De OCT-1 Maestro 2 is te koppelen met de meeste winkel- automatiseringspakkettenE-Eye (IRPL) systeem voor behandeling van droge ogen

E-Eye nu inclusief verbruiksmaterialen pakket: In plaats van één verbruiksmaterialen pakket voor 50 behandelingen ontvangt u nu 5 verbruiksmaterialen pakketten voor 250 E-Eye behandelingen. Uw bundel voordeel € 1.950,-

 • Werkt door middel van ‘Pulsed Light’
 • Pijnloos, eenvoudige behandeling
 • CE-Medisch gekeurd
 • Slechts 3 á 4 sessies nodig


Nu met GRATIS* digitaal marketing communicatiemateriaal


Myopie controle en droge ogen zijn nieuwe business opportunities voor de optien. Ter ondersteuning van het opbouwen van dit nieuwe segment ondersteunen we de klant met digitale marketing communicatiepakketten voor Myopie en voor droge ogen. Een campagne toolbox bestaat uit een kant en klare Direct Mailing (DM), die u kunt personaliseren. Eentje die op gaat vallen als hij op de mat ligt bij de consument. Naast de DM vindt u ook de bestanden voor het maken van:
 • Poster
 • Countercard
 • Beelden voor op Social Media

*Vraag naar de voorwaarden.
Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met uw accountmanager!


BEDANKT VOOR UW BEZOEK!

O'Max Team contactgegevens

ACTIE / Het vermelde actie aanbod is geldig t/m eind juni 2021.

Sterilisatie Protocol Topcon

Sterilisatiemethode voor TOPCON-producten als reactie op COVID-19

Bij Topcon zijn vragen ontvangen over sterilisatiemethoden van Topcon optische instrumenten als reactie op COVID-19. Zie bijgaand de instructie:

1. Sterilisatie methode voor alle optische instrumenten
Als reinigingsmethode voor de cover, het bedieningspaneel en de onderdelen die in contact kunnen komen met de gebruiker (bv voorhoofd- en kinsteun), staat er in de gebruikshandleiding dat vlekken verwijderd moeten worden met een droge doek.

Als alternatief kan een natte doek gedrenkt in warm water, gemengd met neutraal reinigingsmiddel, worden gebruikt als de vlek zichtbaar is. Spray echter nooit direct met vloeistof op het instrument zelf!

Om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en tot een minimum te beperken, raadt de overheid echter aan om medische hulpmiddelen te steriliseren. Daarom werd als reactie daarop bij Topcon een intern evaluatie-experiment uitgevoerd, waarbij werd bevestigd dat er gedurende 1 jaar geen effect is op cover en de kinsteun, ervan uitgaande dat het 30 keer per dag wordt afgeveegd door de sterilisatieoplossingen hieronder opgesomd.

We zullen het interne evaluatie-experiment voortzetten om de effecten binnen de 8 jaar van de levensduur van het product verder te evalueren (het resultaat wordt rond 8 mei bijgewerkt). Gebruik als tijdelijke oplossing de volgende aanbevolen oplossingen om relevante onderdelen indien nodig te steriliseren.

2. Aanbevolen sterilisatieoplossing
2.a Sterilisatie-ethanol (of industrieel 77% ethanol vergelijkbaar met sterilisatie-ethanol)
2.b Hypochloorzuur water

3. Onderdelen die mogelijk moeten worden gesteriliseerd
3.a Voorhoofdsteun(Materiaal: siliconenrubber)
3.b Cover/Kinsteun(Materiaal: ABS
3.c Kinsteunen(Materiaal: polyamidehars
3.d Touch panel (materiaal: glas) MIS-86-02-A0

4) Reinigen van de lens van bv de OCT Series en TRC-NW400:
Gebruik geen sterilisatie ethanol en hypochoolzuur water voor het reinigen van de lens van Topcon producten zoals bijvoorbeeld de OCT series en de TRC-NW400 maar volg het advies in de handleiding. Dit is advies is van tijdelijke aard.


Vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Topcon MYAH

Nieuw instrument: De Topcon MYAH

O'Max Instruments introduceert de Topcon MYAH, corneatopograaf, myopie management (as-lengte meter) en droge ogen onderzoek in één instrument. Onderscheiden met een Silmo d'Or (2020).

De veelzijdige alles-in-een-MYAH biedt alle cruciale tools die nodig zijn om myopiebehandeling te ondersteunen, terwijl de tool ook een platform biedt om droge-ogen-behandeling toe te voegen of uit te breiden. MYAH omvat corneatopografie, waaronder keratoconusscreening en pupillometrie, axiale lengtemetingen door optische lage-coherentie-interferometrie, voortgangsrapporten voor analyse van de werkzaamheid van de behandeling en diverse droge-ogenbeoordelingstools. Het instrument is compact en gebruikersvriendelijk en werkt snel, om tevredenheid bij de patiënt te verzekeren.

MEER WETEN? Bekijk de productpagina .Met de lancering van MYAH behaalt Topcon een mijlpaal in de strijd tegen de wereldwijde myopie-epidemie.
Naar schatting 50% van de wereldbevolking, inclusief de Europese regio's, zal namelijk mogelijk in 2050 aan myopie lijden!

“MYAH is ideaal om de groeiende crises van zowel myopie als droge-ogen-aandoening te bestrijden. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak stellen oogzorgprofessionals in staat om gemakkelijk een myopiedienstverlening in hun praktijk op te zetten, patiënten te informeren over de implicaties van myopie en droge-ogen-aandoening, de conditie van hun patiënten te managen en hun dienstenaanbod te ontwikkelen”.


Begin nu uw eigen Myopie praktijk
De MYAH geeft u extra tools om uw expertise uit te breiden in de praktijk. O'Max geeft u daarbij een scala aan kant-en-klare uitingen om gericht nieuwe of bestaande klanten aan te spreken. Er komen een 3-tal kits beschikbaar, waaronder één gericht op het laten checken van de ogen van kinderen. Een interessante doelgroep, die de reguliere oogchecks ook nodig heeft in de strijd tegen bijziendheid. Vraag uw O'Max contactpersoon om meer informatie!


MEER WETEN OVER HET PRODUCT? BEKIJK DE PRODUCTPAGINA >

Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor