O'Max
O'Max
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwsartikelen

Beursactie Instrumenten

Op 10 en 11 maart 2024 vindt u O'Max Instruments op het NCC2024. Op de stand (nr. 4) van EssilorLuxottica kunt u kennis maken met een aantal instrumenten. Op deze getoonde instrumenten krijgt u tijdelijk 20% KORTING!. Het gaat hierbij om:

  • Topcon MYAH
  • Topcon Spleetlamp + camera
  • E-Eye
  • Medmont Meridia Pro (nieuw bij O’Max)
  • Topcon 3D OCT Maestro 2
Het aanbod is geldig tot een maand na de beurs.



Ondek de groeicurves van de Topcon MYAH

Uw MYAH is nu voorzien van een nieuw krachtige tool die u ondersteunt bij de beslissing voor de behandeling van Myopie en die de communicatie met ouders bevordert: de groeicurves.

MYAH kan nu een speciaal rapport exporteren met groeicruves, dat bedoeld is als duidelijk, gemakkelijk te begrijpen overzicht voor het kind en zijn ouders/voogden. Zij kunnen deze rapporten in de loop van de tijd vergelijken en hun eigen vorderingen bekijken. Alle geïmporteerde gegevens over refractiefouten worden ook in het rapport opgenomen.


Meer weten? Bekijk dit document over groeicurves:

Meer informatie over de MYAH vindt u bij het productoverzicht van de MYAH.

Slimme instrumenten

O’Max Instruments maakt het simpel om over te stappen op slimme instrumenten op basis van AI

O’Max en Essilor Instruments maken het nu eenvoudig om over te stappen op slimme instrumenten, zodat opticiens en optometristen het verschil kunnen maken in de customer journey van hun klanten. Uit onderzoek is gebleken dat tevredenheid sterk afhangt van de ervaring die consumenten in de winkel opdoen. Door gebruik te maken van geavanceerde instrumenten en geautomatiseerde apparatuur kunnen zij een gepersonaliseerde en efficiënte klantreis bieden.

Specifiek voor opticiens bieden O’Max en Essilor Instruments een oplossing om hun productiviteit te verbeteren met behulp van innovatieve instrumenten die AI (Artificial Intelligence) gebruiken. Hiermee kun u uw medewerkers snel en nauwkeurig de meting laten uitvoeren, terwijl u zich kunt richten op de zaken die op dat moment uw aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld meer refracties, verkoop of advies.

Het oogonderzoek wordt vereenvoudigd en gestroomlijnd dankzij de geautomatiseerde screening en refractie-instrumenten van Essilor- en O’Max Instruments zoals bijvoorbeeld de Topcon Solos autoamatische lensmeter, Essilor WAM-800 of Topcon TRK-2P automatische pre-screening instrumenten, Essilor Vision-Station 700 of Topcon Chronos slimme refractie en de 3D-OCT Maestro 2 voor optometrisch onderzoek.

Met de Topcon OCT Maestro 2 kunnen zij of de winkelmedewerker optometrisch onderzoek uitvoeren met minimale inspanning, wat kostbare tijd bespaart. Hierdoor kunnen ze zich vooral concentreren op de beoordeling van de scans en foto's om snelle diagnoses te stellen. De AI in de Topcon-apparatuur helpt bij het voorkomen van fouten en draagt bij aan een nauwkeurige en tijdige diagnose.

CONNECTIVITEIT
Door de geautomatiseerde instrumenten wordt kostbare tijd vrijgemaakt. Alle instrumenten zijn met elkaar én aan het winkelautomatiseringssysteem gekoppeld waardoor de productiviteit en efficiency in de winkel wordt vergroot. Het gebruiksgemak van deze instrumenten maakt ze voor iedereen toegankelijk en bruikbaar.



O’Max en Essilor Instruments hebben alle expertise en professionaliteit in huis om opticiens en optometristen te adviseren bij het maken van de stap naar slimme instrumenten. De geavanceerde technologieën op basis van AI bieden een nieuwe klantbeleving en stellen professionals in staat om meer tijd en aandacht aan hun klanten te besteden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van oogzorg. Met de geautomatiseerde processen kunnen verwijzingen naar huisartsen of oogartsen snel en efficiënt worden uitgevoerd, wat de algehele oogzorg verbetert.

Wij staat voor u klaar om u te ondersteunen bij de overstap naar slimme instrumenten, waarmee u uw klanten een ongeëvenaarde customer journey kunt bieden en uw expertise op het gebied van oogzorg optimaal kunt benutten.

Meer informatie? Neem contact met ons op: O’Max en Essilor Instruments, tel 088 – 0888 160

Tijdelijk Stapelkorting!

Actie banner

Stap nu over naar slimme instrumenten!

O'Max maakt het simpel!

Overstappen op de nieuwe generatie instrumenten vergroot uw productiviteit en draagt bij aan de Customer Journey. En we maken het nu extra aantrekkelijk door stapelkorting! Hoe meer instrumenten u vervangt, hoe meer korting u ontvangt.

Slimme instrumenten geven u een voorsprong en besparen tijd. U kunt uw medewerkers snel en nauwkeurig metingen laten uitvoeren, terwijl u zich richt op de zaken die op dat moment uw aandacht nodig hebben. Zoals de meer complexe refracties, verkoop of advies.

MEER INSTRUMENTEN = MEER KORTING

Als u tegelijkertijd meerdere instrumenten aanschaft of vervangt, ontvangt u tijdelijk meer korting. Dat kan aardig oplopen!

EXTRA: INVESTERINGSAFTREK

Daarbij geniet u dit jaar van investeringsaftrek tot maar liefst 28%. Uw accountant kan uiteraard de situatie voor uw bedrijf bekijken en het exacte voordeel berekenen van het juist nú investeren in nieuwe instrumenten.

AUTOMATISCH: SNEL EN ACCURAAT

Door de gebruikersvriendelijke instrumenten die met één druk op de knop automatisch te bedienen zijn, bespaart u tijd en personeel.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over deze instrumenten of ander producten van Topcon? Neem dan contact op met één van de instrumenten experts:

  • Mark Terwisscha (Accountmanager Oost): 06 - 14809075
  • Harm Mulder (Accountmanager West): 06 - 12448840
  • Jasper Vissers (Accountmanager Zuid): 06 - 13820766
U kunt uiteraard ook een mailtje sturen naar ons algemene email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sterilisatie Protocol Topcon

Sterilisatiemethode voor TOPCON-producten als reactie op COVID-19

Bij Topcon zijn vragen ontvangen over sterilisatiemethoden van Topcon optische instrumenten als reactie op COVID-19. Zie bijgaand de instructie:

1. Sterilisatie methode voor alle optische instrumenten
Als reinigingsmethode voor de cover, het bedieningspaneel en de onderdelen die in contact kunnen komen met de gebruiker (bv voorhoofd- en kinsteun), staat er in de gebruikshandleiding dat vlekken verwijderd moeten worden met een droge doek.

Als alternatief kan een natte doek gedrenkt in warm water, gemengd met neutraal reinigingsmiddel, worden gebruikt als de vlek zichtbaar is. Spray echter nooit direct met vloeistof op het instrument zelf!

Om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en tot een minimum te beperken, raadt de overheid echter aan om medische hulpmiddelen te steriliseren. Daarom werd als reactie daarop bij Topcon een intern evaluatie-experiment uitgevoerd, waarbij werd bevestigd dat er gedurende 1 jaar geen effect is op cover en de kinsteun, ervan uitgaande dat het 30 keer per dag wordt afgeveegd door de sterilisatieoplossingen hieronder opgesomd.

We zullen het interne evaluatie-experiment voortzetten om de effecten binnen de 8 jaar van de levensduur van het product verder te evalueren (het resultaat wordt rond 8 mei bijgewerkt). Gebruik als tijdelijke oplossing de volgende aanbevolen oplossingen om relevante onderdelen indien nodig te steriliseren.

2. Aanbevolen sterilisatieoplossing
2.a Sterilisatie-ethanol (of industrieel 77% ethanol vergelijkbaar met sterilisatie-ethanol)
2.b Hypochloorzuur water

3. Onderdelen die mogelijk moeten worden gesteriliseerd
3.a Voorhoofdsteun(Materiaal: siliconenrubber)
3.b Cover/Kinsteun(Materiaal: ABS
3.c Kinsteunen(Materiaal: polyamidehars
3.d Touch panel (materiaal: glas) MIS-86-02-A0

4) Reinigen van de lens van bv de OCT Series en TRC-NW400:
Gebruik geen sterilisatie ethanol en hypochoolzuur water voor het reinigen van de lens van Topcon producten zoals bijvoorbeeld de OCT series en de TRC-NW400 maar volg het advies in de handleiding. Dit is advies is van tijdelijke aard.


Vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


O'Max maakt het simpel!
Stap nu over naar slimme instrumenten op basis van Ai

Bel (088) 0888160 voor meer informatie

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00u

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor Group

O’Max maakt deel uit van Essilor Group the Netherlands BV, onderdeel van EssilorLuxottica

EssilorLuxottica