O'Max
O'Max
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwsartikelen

Gratis Topcon Spleetlamp adembescherming

Terwijl we allemaal blijven vechten tegen het COVID-19 virus, biedt O'Max Instruments alle klanten met een Topcon spleetlamp een GRATIS spleetlamp-adembescherming aan. Vraag die van u vandaag nog aan en bescherm uzelf, uw klanten en uw praktijk nu en in de toekomst.


Interesse? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Sanne (06-13820766) of Mark (06-14809075).


Microsoft ondersteuning Windows 7

Op 14 januari 2020 zal Microsoft de ondersteuning beëindigen voor het besturingssysteem Windows 7. Dit gebeurde eerder met de ondersteuning op Windows XP (8 april 2014). Dat wil zeggen dat er geen (beveiliging) updates meer zullen komen waardoor computers die nog op Windows 7 draaien zeer kwetsbaar worden voor hackers en virussen.

O’Max Instruments zal om deze reden ook de ondersteuning op die computers stoppen en raden wij u daarom ook ten zeerste aan om tijdig de overstap te maken naar Windows 10. De ondersteuning van Windows 8.1 zal op 10 januari 2023 aflopen.

Uiteraard zullen de applicaties van O’Max Instruments blijven werken, echter kan het voorkomen dat bepaalde functies minder goed beschikbaar zullen zijn en/of pagina’s niet goed weergegeven worden.

Mocht u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met MarkTerwisscha, Commerciële binnendienst van O’Max en Essilor Instrumenten (088-0888 111) of Optic Works. (088 – 0888 160)

Optic Works beschikt over een compleet overzicht waarop zichtbaar is welke instrumenten er wel/niet onder de verschillende Windows versies gebruikt kunnen worden.

 

 

Lenzensetje

Gratis lenzensetje voor NCC bezoekers
Helaas is het NCC, dat zou plaatsvinden in maart 2020, gecanceld in verband met de uitbraak van het coronavirus. De uitnodiging die wij eerder verzonden, bevat een bon voor een gratis lenzensetje. De bedoeling was, om deze op de beurs uit te delen. Aangezien de NCC op een later moment zal worden ingepland, verzoeken wij u deze bon te bewaren. Wij zien u dan graag later dit jaar op de beurs!

Hou de website van het contactlenscongres in de gaten voor meer informatie over de beurs.

Uw contactpersoon kan alles over deze workshop vertellen. Stuur een directe mail vanaf de pagina met het O'Max team en wij reageren direct!

Droge ogen workshop

Laat u informeren over wat E-Eye voor uw droge ogen praktijk kan betekenen
en haal méér rendement uit een veel voorkomend probleem!

Geïrriteerde, of droge ogen komen veel voor. Dit kan te maken hebben met leeftijd, of met de 'digitale' levensstijl van dit moment. Een Meiboomklierdisfunctie is meestal de oozaak van droge ogen. Tot voorheen waren de bestaande behandelingen voornamelijk vervangend en niet voldoende om het ervaren ongemak te verhelpen. Met de innovatieve E-Eye behandelingen verandert dit. Behandelingen kunnen gewoon bij u plaatsvinden en door uw optometrist uitgevoerd worden.

Laat u informeren tijdens onze Droge Ogen Workshop!
Meld u alvast aan voor een volgende workshop:

  • Datum: Nog niet bekend; Meld u alvast vrijblijvend aan, dan houden wij u op de hoogte.
  • Locatie: Zevenaar
  • Aantal deelnemers: max. 25 (vol=vol)

Na de afgelopen workshop hebben we nog geen exacte datum voor de volgende workshop gepland. Meld u wel alvast aan, zodat we een nieuwe groep kunnen samenstellen en u op de hoogte kunnen houden van een nieuwe datum.

Uw contactpersoon kan alles over deze workshop vertellen. Stuur een directe mail vanaf de pagina met het O'Max team en wij reageren direct!

Optic Works

Uw optische instrumenten altijd in topconditie.

O'Max en Essilor hebben hun technische experts samengevoegd in een team dat op hoog niveau service biedt aan al uw instrumenten. Uw aanpsreekpunt blijft uw vaste contactpersoon bij O'Max, die als het nodig blijkt een expert van OpticWorks in kan schakelen.

Optic Works heeft een aantal pakketten voor preventief onderhoud; essentieel voor de levensduur van uw kostbare instrumenten. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste meting en houdt u uw instrumenten in topconditie.

Meer weten? Bekijk dan alvast de brochure. Uw accountmanger vertelt u graag over de specifieke mogelijkheden.

Lees meer

Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(0182) 396111 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor