O'Max
O'Max
OCT specialist Topcon

3D OCT-1 Maestro 2
IJzersterke opvolger voor uw OCT!

Topcon
maestro2 detailTopcon 3D oct 1 Maestro2

E-EYE: Begin uw eigen
droge-ogen praktijk!

De oplossing voor droge ogen!

E-Eye
EU Photos Products CA 800 640 480 q CA-800 Corneal analyser 1 E-Eye

Disclaimer

Disclaimer voor www.omax.nl

O'Max Instruments BV (Kamer van Koophandel: 29051192), hierna te noemen O'Max, verleent u hierbij toegang tot www.omax.nl en nodigt u uit het aangebodene af te nemen.
O'Max behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

O'Max spant zich in om de inhoud van www.omax.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.omax.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van O'Max.
Alle productinformatie en prijzen op www.omax.nl zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.omax.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan O'Max nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij O'Max en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van O'Max, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor