O'Max
O'Max

Welkom bij mijn O'Max

Welkom op uw eigen Mijn O'Max pagina. Als u bent ingelogd, vindt u hier een overzicht van de bij ons bekende gegevens van uw optiekbedrijf. U kunt zelf al uw gegevens beheren, zoals de juiste adresgegevens, contactpersonen en dergelijke.

Hier kunt u ook aangeven of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen en of u facturen digitaal wilt ontvangen in uw Mijn O’Max omgeving. Wijzigingen in uw gegevens worden doorgegeven aan de administratie van O’Max, waarmee we uw gegevens up-to-date houden.

Meer mogelijkheden met mijn O'Max

Instrumenten toevoegen door O'Max bij een ServicePack

Als u een ServicePack heeft, vindt u op Mijn O’Max ook alle gegevens van de door ons opgenomen instrumenten van uw optiekbedrijf. Om dit goed te registreren, inclusief alle type- en serienummers, komt onze buitendienst langs voor een inventarisatie. U krijgt toegang tot de gegevens van uw instrumenten en de daarbij behorende documenten, zoals handleidingen en tips voor gebruik. Per instrument vindt u dan tevens de service gegevens van de bezoeken vanaf de peildatum.

Zelf instrumenten toevoegen (Met en zonder ServicePack)

U kunt ook zelf uw instrumenten aan uw account toevoegen. Zo bouwt u zelf aan een database met de gegevens van de instrumenten binnen uw optiekbedrijf. Bij een servicebezoek kunnen we dan ook de servicegegevens aan uw instrument koppelen.

Bij een bezoek van onze servicedienst zullen we de gegevens van de ingevoerde instrumenten controleren en eventueel aanpassen.

Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor