O'Max
O'Max
  • Home
  • Over O'Max
  • Over O'Max

Over O'Max Instruments

O'Max instruments is een dynamische onderneming met een grote kennis van de optiekmarkt en de wensen van opticiens en optometristen. Het is ook niet toevallig, dat wij al vanaf de start in 1993 exclusief dealer zijn van Topcon instrumenten. De keuze voor Topcon is een keuze voor kwaliteit, innovatie, precisie en gemak. Met meer dan 80 jaar ervaring en innovatie is Topcon met recht een A-merk te noemen.

Naast de range van Topcon instrumenten en meubilair leveren wij andere merken zoals MSD, CIOM, CSO, OSCAR Vision, Heine, LessStress, Oculus, Rom en Inami. Op het gebied van refractieunits hebben wij een ruime keuze en bieden we ook maatwerk, compleet in uw stijl en kleur.

Service

Met een ServicePack zorgt u ervoor dat uw instrumenten altijd in topconditie zijn, tegen bijzonder lage servicekosten. U heeft zo een helder overzicht van de jaarlijkse onderhoudskosten van uw instrumenten, zonder verrassingen achteraf.

Uiteraard kan onze eigen technische dienst u ook helpen bij onverhoopte incidentele serviceaanvragen, bijvoorbeeld met onze remote helpdesk. Altijd snel, altijd accuraat.

Advies en financiering

Onze medewerkers adviseren u graag bij aankoop, inruil, onderhoud, service en zeer gunstige financiering.

Voorsprong door innovatie maken wij jaarlijks waar!

Zie hiervoor ook onze referenties

Sinds maart 2008 maakt O'Max deel uit van Essilor International, één van de belangrijkste leveranciers van oogoptische producten. De enorme toegevoegde waarde hiervan voor uw optiekbedrijf leggen we u graag persoonlijk uit. O'Max biedt innovatieve oplossingen voor de optiekmarkt.

Onze medewerkers adviseren u graag bij aankoop, inruil, onderhoud, service en zeer gunstige financiering. We hebben de kennis en mogelijkheden in huis om een goed aanbod voor u te maken.

Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor