O'Max
O'Max
OCT specialist Topcon

3D OCT-1 Maestro 2
IJzersterke opvolger voor uw OCT!

Topcon
maestro2 detailTopcon 3D oct 1 Maestro2

Topcon

Een sterk merk met sterke prestaties

De keuze van O’Max Instruments voor het merk Topcon is duidelijk: het is een gerenommeerd merk, met een historie van meer dan 85 jaar, dat topinstrumenten voor de optiekmarkt produceert. Topcon is sterk gericht op innovatie en een vereenvoudiging van de werkzaamheden voor een meting. Met nieuwe ontwikkelingen, zoals de IMAGENet i-Base Cloud oplossingen, verlegt Topcon steeds de grenzen. Het maakt het werk van opticiens en optometristen makkelijker, zodat zij hun beschikbare tijd optimaal kunnen benutten.

Meer dan 85 jaar innovatie

De geschiedenis van Topcon begint in 1932. Topcon (Tokyo Optical Co.) vervaardigt camera’s, verrekijkers en precisie meetinstrumenten. De combinatie van deze focus op gedetailleerd beeld én exacte metingen, leidt in 1947 tot het oprichten van een divisie voor oogmeet instrumenten. Kwaliteit, gebruiksgemak en innovatie staan in de daarop volgende jaren centraal. Topcon Europe wordt in 1970 opgericht. O’Max Instruments BV wordt in 1991 exclusief dealer voor de Nederlandse optiekmarkt.

Topcon History

Toekomst

De afgelopen decennia heeft Topcon haar instrumenten steeds verder verfijnd. Naast het optimaliseren van de meetresultaten, kreeg het gebruiksgemak en de efficiëntie op de werkplek de volle aandacht. In samenwerking met optometristen en specialisten leidde dit de huidige productreeks, waarbij instrumenten steeds intelligenter zijn geworden en het gebruiksgemak optimaal is. Een verademing voor uw workflow.

Meer informatie over Topcon vindt u op de website van Topcon Europe.

Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor