O'Max
O'Max

Slimme instrumenten

O’Max Instruments maakt het simpel om over te stappen op slimme instrumenten op basis van AI

O’Max en Essilor Instruments maken het nu eenvoudig om over te stappen op slimme instrumenten, zodat opticiens en optometristen het verschil kunnen maken in de customer journey van hun klanten. Uit onderzoek is gebleken dat tevredenheid sterk afhangt van de ervaring die consumenten in de winkel opdoen. Door gebruik te maken van geavanceerde instrumenten en geautomatiseerde apparatuur kunnen zij een gepersonaliseerde en efficiënte klantreis bieden.

Specifiek voor opticiens bieden O’Max en Essilor Instruments een oplossing om hun productiviteit te verbeteren met behulp van innovatieve instrumenten die AI (Artificial Intelligence) gebruiken. Hiermee kun u uw medewerkers snel en nauwkeurig de meting laten uitvoeren, terwijl u zich kunt richten op de zaken die op dat moment uw aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld meer refracties, verkoop of advies.

Het oogonderzoek wordt vereenvoudigd en gestroomlijnd dankzij de geautomatiseerde screening en refractie-instrumenten van Essilor- en O’Max Instruments zoals bijvoorbeeld de Topcon Solos autoamatische lensmeter, Essilor WAM-800 of Topcon TRK-2P automatische pre-screening instrumenten, Essilor Vision-Station 700 of Topcon Chronos slimme refractie en de 3D-OCT Maestro 2 voor optometrisch onderzoek.

Met de Topcon OCT Maestro 2 kunnen zij of de winkelmedewerker optometrisch onderzoek uitvoeren met minimale inspanning, wat kostbare tijd bespaart. Hierdoor kunnen ze zich vooral concentreren op de beoordeling van de scans en foto's om snelle diagnoses te stellen. De AI in de Topcon-apparatuur helpt bij het voorkomen van fouten en draagt bij aan een nauwkeurige en tijdige diagnose.

CONNECTIVITEIT
Door de geautomatiseerde instrumenten wordt kostbare tijd vrijgemaakt. Alle instrumenten zijn met elkaar én aan het winkelautomatiseringssysteem gekoppeld waardoor de productiviteit en efficiency in de winkel wordt vergroot. Het gebruiksgemak van deze instrumenten maakt ze voor iedereen toegankelijk en bruikbaar.



O’Max en Essilor Instruments hebben alle expertise en professionaliteit in huis om opticiens en optometristen te adviseren bij het maken van de stap naar slimme instrumenten. De geavanceerde technologieën op basis van AI bieden een nieuwe klantbeleving en stellen professionals in staat om meer tijd en aandacht aan hun klanten te besteden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van oogzorg. Met de geautomatiseerde processen kunnen verwijzingen naar huisartsen of oogartsen snel en efficiënt worden uitgevoerd, wat de algehele oogzorg verbetert.

Wij staat voor u klaar om u te ondersteunen bij de overstap naar slimme instrumenten, waarmee u uw klanten een ongeëvenaarde customer journey kunt bieden en uw expertise op het gebied van oogzorg optimaal kunt benutten.

Meer informatie? Neem contact met ons op: O’Max en Essilor Instruments, tel 088 – 0888 160

O'Max maakt het simpel!
Stap nu over naar slimme instrumenten op basis van Ai

Bel (088) 0888160 voor meer informatie

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00u

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor Group

O’Max maakt deel uit van Essilor Group the Netherlands BV, onderdeel van EssilorLuxottica

EssilorLuxottica