O'Max
O'Max
  • Home

Topcon MYAH

Nieuw instrument: De Topcon MYAH

O'Max Instruments introduceert de Topcon MYAH, corneatopograaf, myopie management (as-lengte meter) en droge ogen onderzoek in één instrument. Onderscheiden met een Silmo d'Or (2020).

De veelzijdige alles-in-een-MYAH biedt alle cruciale tools die nodig zijn om myopiebehandeling te ondersteunen, terwijl de tool ook een platform biedt om droge-ogen-behandeling toe te voegen of uit te breiden. MYAH omvat corneatopografie, waaronder keratoconusscreening en pupillometrie, axiale lengtemetingen door optische lage-coherentie-interferometrie, voortgangsrapporten voor analyse van de werkzaamheid van de behandeling en diverse droge-ogenbeoordelingstools. Het instrument is compact en gebruikersvriendelijk en werkt snel, om tevredenheid bij de patiënt te verzekeren.Met de lancering van MYAH behaalt Topcon een mijlpaal in de strijd tegen de wereldwijde myopie-epidemie.
Naar schatting 50% van de wereldbevolking, inclusief de Europese regio's, zal namelijk mogelijk in 2050 aan myopie lijden!

“MYAH is ideaal om de groeiende crises van zowel myopie als droge-ogen-aandoening te bestrijden. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak stellen oogzorgprofessionals in staat om gemakkelijk een myopiedienstverlening in hun praktijk op te zetten, patiënten te informeren over de implicaties van myopie en droge-ogen-aandoening, de conditie van hun patiënten te managen en hun dienstenaanbod te ontwikkelen”.


Begin nu uw eigen Myopie praktijk
De MYAH geeft u extra tools om uw expertise uit te breiden in de praktijk. O'Max geeft u daarbij een scala aan kant-en-klare uitingen om gericht nieuwe of bestaande klanten aan te spreken. Er komen een 3-tal kits beschikbaar, waaronder één gericht op het laten checken van de ogen van kinderen. Een interessante doelgroep, die de reguliere oogchecks ook nodig heeft in de strijd tegen bijziendheid. Vraag uw O'Max contactpersoon om meer informatie!


Zijn uw instrumenten up-to-date?
Laat uw instrumenten nu keuren, zodat ze klaar zijn voor certificering!

Vraag informatie aan

Klantenservice

O'Max is op werkdagen telefonisch bereibaar van 8:30 tot 17:00.

Contactformulier
Hulp op afstand

Contact

O’Max Instruments BV
Postbus 102
6900 AC Zevenaar

(088) 0888160 (088) 0888160

 

Essilor company

O’Max maakt deel uit van Essilor Nederland BV.

Essilor